Home Projects

TT.art

Friday, 14 December 2018

Baosteel Singapore Pte Ltd

Office Building

Baosteel office is designed upon the main idea of strong and sustainable steel, the main business of the company. Using logo colours as main colour gamut, Baosteel’s reception room becomes an emphasis point with simple lines but still expresses the strong and luxurious trait. The meeting room with open space is built with glass partition that open up the view.

From the director’s room to working area, each space expresses friendliness and warm style to balance steel light through colours and materials showing the entire Baosteel office.

Project Details

2A-4A Ton Duc Thang St., Dist. 1
Ho Chi Minh City

400 meter square.
1 reception area,5 offices,
2 conference rooms and 35 cubicles.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."